Връщане и замяна


Връщането/Замяна на стоки през нашата онлайн платформа се осъществява по следния начин:

В Actualni.BG освен лесното пазаруване, предоставяме възможност и за лесно връщане на продукти. Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да го върнете в срок от 10 дни от доставката му. 

Имаме изискване да получим продукта с неговата оригинална кутия/опаковка с етикет, без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

В случай, че клиентът открие явни недостатъци на стоката, той може да върне стоката и да поиска връщане на парите. Рекламация на стоката трябва да се предяви и опише в секция "Рекламации" веднага, щом е открит дефект. В този случай доставката е за сметка на Actualni.BG.


Задължителни Стъпки:

1. Отидете на секция "Рекламации".

2. Попълнете формата, като информация относно: Поръчка No, Дата на поръчката, Име на продукта и Код на продукта, можете да вземете от емейла, който сме ви пратили при поръчване на продукта или във Моят профил->История на поръчките в Actualni.BG

3. Кликнете бутона "Подайте" за да изпратите информацията.


След постъпване на информацията, нашият екип ще се свръже с вас, за да съдейства максимално и да ви улесни в процедурата по връщане или замяна.


Условия на връщане: 

Разходите за транспортната(куриерска услуга) са за сметка на Actualni.BG  единствено в случаите на дефектна (фабрично повредена стока) или на грешно изпратен артикул. Също така в случаите, когато клиентът е изплатил стойността на целия наложен платеж, а в пратката му е липсвал един или няколко артикула. Тогава повторното изпращане е за сметка на Actualni.BG!

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.


Парично обезпечаване:

В случай на връщане на стока, клиентът е длъжен да върне артикулът на следния адрес:

София, с.Железница, ул.Манастирище 19, Тел: 0879187547, До "АКТУАЛНИ" ООД

Върнатият артикул трябва да бъде получен от нас в изряден търговски вид (във вида, в който е бил изпратен от нас).

За целта, моля при оформяне на пратката чрез куриерската компания да бъде отразена опцията "Тест и преглед". 

Върнатата пратка трябва да бъде БЕЗ наложен платеж. След като екипът ни се запознае с върнатото съдържание, стойността на върнатия артикул ще бъде изпратена по ваша банкова сметка. 

Всеки клиент е нужно да изпрати коректно изписана банковата си сметка на следния имейл: info@actualni.bg


ВАЖНО: Моля, НЕ изпращайте продукти към нас, преди да сте попълнили формата в страница "Рекламации". Всички артикули, върнати, без попълнена форма или друго неспазено гореупоменато условие, няма да бъдат приети от нас!